Okulumuz Hakkında

AY YILDIZ ANAOKULU MÜDÜRLÜĞÜ
Bahçeşehir Mahallesi 86071 sokak No4 Seyhan Adana
0322 2660100
0
https://seyhanayyildizanaokulu.meb.k12.tr
 Fotoğrafı

VİZYON

Dünyada uygulanan okulöncesi eğitim modüllerini uygulayan, yaratıcı bireyler yetiştirmek için ekip ruhuyla; pozitif enerjiyle çalışan, okul öncesi eğitimi yaygınlaştırmak amacıyla projeler üreten, kaliteli eğitimi hedefleyen, izlenen, sürekli gelişen, eğitim bölgesinde tercih edilen lider bir kurum olmak.

MİSYON

Biz Ay Yıldız Anaokulu olarak 36-66 aylık çocukların fiziksel, duygusal, zihinsel gelişimlerini sağlamak, yaparak – yaşayarak öğrenme ortamlarını oluşturmak, onlara saygı, sevgi, iş birliği, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma ve paylaşma gibi davranışları kazandırmak, Atatürk, vatan, millet, bayrak, aile ve insan sevgisini benimseyen, milli ve manevi değerlere bağlı, kendine güvenen, çevresiyle iyi iletişim kurabilen, dürüst, ilkeli, çağdaş düşünceli hak ve sorumluluklarını bilen, saygılı ve kültürel çeşitlilik içinde hoşgörülü bireyler olarak yetişmelerine temel hazırlayan bir okul öncesi eğitim kurumuyuz.

BAŞARILAR

Öğretmen :16
Öğrenci :209
Derslik :7
Çok Amaçlı Salon :2
Yemekhane :1
Öğretim Şekli :İKİLİ

Öğretim Şekli

İKİLİ

Ders Başlama ve Bitiş

SABAH:7.30-12.30 ÖĞLE : 12.30-17.30

YABANCIDIL

Isınma Şekli

KLİMA

Servis Bilgisi

Bağlantı

Yok

İl ve İlçe Merkezine Uzaklık

il - ilçe merkezine 8 km. uzaklıktadır.

Yerleşim Yeri Bilgisi

Okulumuz Bahçeşehir Mahallesindedir. Seyhan ilçesine bağlı olmasına karşın, Çukurova ilçesi merkesine daha yakındır. Genellikle müstakil binalardan oluşan bir mahalle iken artık arsa yoğunluklarının artmasıyla apartman blokları yükselmiştir. Mahalle nüfusu apartmanlarda yoğunlaşmaktadır. Adana´nın en büyük alışveriş merkezi Real ´e çok yakın mesafededir.

Sportif Etkinlikler

Bilimsel Etkinlikler

Proje Çalışmaları

e Twinning projeleri uygulanmaktadır.